Bestillingsskjema for elbillading.

På tirsdag holdt styret et åpent informasjonsmøte vedrørende bla. annet installasjon av elbilladeanlegg i borettslaget. Anlegget på 134 plasser (utenom L.H 25) vil stå klart 1 november. Borettslaget er lovpålagt å etablere en slik infrastruktur for elbillading, mens beboeren selv betaler for den eventuelle ladeboksen og strømmen som ladeboksen måtte bruke. På bakgrunn av dette må alle som ønsker en elbillader fylle ut det bestillingsskjemaet for Smartlader fra MER. Skjemaet ligger vedlagt nederst på dette innlegget. Du har også fått skjemaet i din postkasse.

Ferdig utfylt skjema kan enten legges i styrets postkasse utenfor 37D, leveres direkte til styret under styrets kontortid på tirsdager mellom kl. 17.00–18.30, eller sender per E-post til Post@fjellvangborettslag.no.

NB: Skjemaet må leveres og registreres innen den 14 september for å få kampanjepris på 12.990, – for lader med montering. Etter dette vil prisen være 14.490, -.

Dersom du ikke hadde anledning til å komme på informasjonsmøte, eller på annet vis sitter med spørsmål vedørende elbillading, kan du alltids kontakte oss i kontaktskjemaet her på nettsiden, på Post@fjellvangborettslag.no, på telefon 32812196 eller komme innom i kontortiden.