Ref. informasjon Brannsikring tak og balkonger fra styremøte den 31. oktober

Fremdriften er god, mest sannsynlig vil alle tak på balkongene i LH 37-blokka være ferdigstilte i denne uken. Nå har vi derimot fått en utfordring, mye snø, noe regn som betyr merarbeid og forsinkelser i arbeidet da det nå er taket i blokka som skal igangsettes rehabilitering på. Vi kan derav håpe på at været ikke gjør fremdriften og forsinkelser i denne anledningen uoverkommelig. Deretter står LH 51 for tur, de som bor i 9. etasjene er informert og innkalt til et orienteringsmøte i neste uke. Det kan være at vi også her må stenge av noen parkeringsplasser i denne perioden grunnet stor kranbil og lift. Vi ber om deres forståelse for dette. Husk også å hjelp oss best mulig med tilgang til leiligheten og balkongen, i første del vil scanning av alle balkongene gjøres, vi vil gi nærmere beskjed nå dette skal utføres.
Nøkler til leiligheter som det er noe spesielt med eller eies av drammen kommune leveres inn til Fjellvang Borettslag kontor ved May Bungaroo som mottaker.

Minner om at området vil bli et anleggsområde i denne perioden. Vær snill å hjelp ved å vise hensyn til arbeidet som pågår.